Diploma's en Medaille's Hier heb ik al mijn Diploma's en Medailles uitgestald die ik bij elkaar heb gelopen de afgelopen jaren. Allereerst de Diploma's en Medailles van de 4 daagse van Nijmegen.
Diploma en Medaille van Vaasan Marssi, Finland. Diploma en Medaille van Sollefteċ Nipstadsmarschen, Zweden Diploma en Medaille van Bornholm Rundt Marchen, Denemarken Diploma en Medaille van mijn eerste Polcirkelmarschen Mijn doopcertificaat bij het passeren van de Poolcircel grens Diploma en Medaille van mijn tweede Polcirkelmarschen Mijn doopcertificaat bij het passeren van de Poolcircel grens Mijn eerste Nijmeegse 4 Daagse Diploma en Medaille. Diploma en Medaille van Nijmeegse 4 daagse 2000 Diploma en Medaille van Nijmeegse 4 daagse 2001 Diploma en Medaille van Nijmeegse 4 daagse 2002 Diploma en Medaille van Nijmeegse 4 daagse 2003 Diploma en Medaille van Nijmeegse 4 daagse 2004 Diploma en Medaille van Nijmeegse 4 daagse 2005
Diploma's en Medailles van Polcirkelmarschen, Zweden / Finland.
Diploma's en Medailles van Sollefteå Nipstadsmarschen, Zweden - Bornholm Rundt Marchen, Denemarken en Vaasan Marssi, Finland.
Hier mijn Medailles van onder andere De Vierdaagse van Nijmegen + het speldje van de afgelaste 4 daagse van 2006, Het Gouden 4 Daagse kruis voor 10 x uitgelopen, De Nationale Rode kruis Bloesemtocht, De Vogelwandeltocht, De 24e Capitulatie - Bevrijdingstocht, De Politie wandeltocht Kennemerland, De Polcirkel marschen, De Nipstads marschen, De Bornholm rundt marchen,  De Vaasan marssi, Airborne wandeltocht, Zuiderzeewandeltocht 2007 en 2009, Marche de l'Armée, Haervejsmarch, Alkmaarse Wandel vierdaagse, Kooikertocht, Rondje Ameland, SagaMarsjen in Noorwegen en nog een keer SagaMarsjen maar nu de grote medaille voor de 3de keer,  De avond vierdaagse van Bergen, De Eilandspoldertocht, De WandelMarathon Streekbos, 3 X Avond 4Daagse Schoorl Groet, 2 XVierdaagse Wandeltochten Apeldoorn, Herfstwandel 5 daagse voor en achterkant van de medaille. Als laatste de nieuwe medaille in brons van de Alkmaarse wandelvierdaagse met speldje voor de 5de deelname en de laatste van 2012 Ook nog de beloning van de wandeltocht Bloeiend Zijpe 2009 en 2010 ( een zakje bloembollen ) en mijn laatste aanwinst het speldje van de Fjoertoer van 2014 met een klein jutte zakje en dan nog een kijkje op mij Wall of Fame, bij mij thuis.
Nijmeegse 4 Daagse kruisje 5 met cijfer 9 en pin van afgelaste  4daagse 2006 Nijmeegse 4 Daagse kruisje voor de 10de keer Bloesemtocht medaille nr 1 plus cijfers 2, 3 en 4 gelopen rond Geldermalsen Bloesemtocht medaille voor als je voor de 5de keer gelopen heb Medaille van de Vogelwandeltocht gehouden op Texel Medaille van de 24ste Capitulatie - Bevrijdingstocht in Wageningen Medaille van de Politie wandeltocht Kennemerland over 40 Km Medaille van de Polcirkel marschen in Zweden/Fnland Medaille van de Sollefteċ Nipstads marschen in Zweden. Medaille van de Bornholm rundt marchen op het Deense Bornholm. Medaille van de Vaasan marssi in Finland Medaille van mijn eerste Airborne wandeltocht in Oosterbeek. Medaille van de Zuiderzeewandeltocht 2007 in Volendam Medaille van de Zuiderzeewandeltocht 2009 in Volendam Medaille van Marche de l'Armée in Luxemburg, 2 dagen 40  Km Medaille van mijn 1ste Alkmaarse Wandel vierdaagse. Medaille van de Haervejsmarch in Denemarken 2 dagen 45 Km Medaille van de Kooikertocht rond Wieringen. Medaille van Rondje Ameland, in 1 dag het eiland rond is 50 Km Medaille van de SagaMarsjen in Noorwegen, kleine medaille voor 1ste keer + cijfer 2 voor 2de keer. Medaille van de avond vierdaagse van Bergen. Medaille van De Eilandspoldertocht bij onderandere Graft en De Rijp Medaille van de WandelMarathon Streekbos over 42 Km Medaille van de 1ste Avond 4Daagse Schoorl Groet Medaille van de 2de Avond 4Daagse Schoorl Groet Medaille van de 3de Avond 4Daagse Schoorl Groet Medaille van mijn 1ste Vierdaagse Wandeltocht van  Apeldoorn. Medaille van mijn 3de Vierdaagse Wandeltocht van  Apeldoorn, met extra pin. Medaille van de Herfstwandel 5 daagse in Noord-Holland, Achterkant. Medaille van de Herfstwandel 5 daagse in Noord-Holland, Voorkant. Nieuwe medaille van de Alkmaarse wandelvierdaagse met pin van de 5de keer. Medaille van Alkmaarse wandelvierdaagse 2012 Zakje bloembollen voor je deelname aan wandeltocht Bloeiend Zijpe. En nog een zakje bloembollen voor mijn deelname aan wandeltocht Bloeiend Zijpe.
geüpdate op 09 September'14
En dit is mijn Wall of Fame met al mijn Diploma's en Medailes En nog een keer mijn Wall of Fame met al mijn Diploma's en Medailes Medaille Apeldoornse Vierdaagse nummer 5 Medaille Saga Mars n Noorwegen met nummer 4